سفارش تبلیغ
صبا ویژن

رنگین کمان (آموزش ابتدایی)

رمز موفقیت در امتحان :

 

  گام های قبل از امتحان

گام اول : خود را به جای معلم قرار دهید . سئوالات امتحانی را شما طرح نمایید . شما تصور کنید نه یک دانش آموز ، بلکه معلم هستید و موظفید شما سئوالات امتحانی را طرح نمایید . بدین ترتیب باید تعدادس سئوالات ساده ، متوسط و مشکل از کتاب درسی انتخاب کنید . پاسخگویی دقیق  به همین سئوالات تا حدود بسیار زیادی موفقیت شما را تضمین خواهد کرد . اگر بخواهید می توانید با همکاری دانش آموزان زرنگ کلاس نیز این کار را برای خودتان بکنید . راه دیگر استفاده از نمونه سئوالات قبل و امتحانات ماهانه است .

 

گام دوم : مطالعه عمیق و دقیق موضوعات درسی و ایجاد ار تباط ذهنی بین انها با سایر دروس است .

شب امتحان

 گام اول : از مشاجرات خانوادگی ، رفت و آمد های فراوان، حضور در مکان های شلوغ و پر سرو صدا، دیدن یا شنیدن بیش از حد برنامه های رادیو و تلویزیونی و سایر عواملی که موجب اتلاف وقت، تشویش خاطر و حواس پرتی می گردند، پر هیز شود.

گام دوم : مطابق معمول هر شب ( و حتی کمی زودتر ) استراحت کنید تا روز بعد با شادابی و نشاط بیشتری در جلسه ی امتحان حضور یابید . سعی کنید شام مختصر و سبک میل کنید .

گام سوم : قبل از رفتن به بستر ، وسایل لازم و ضروری ( کارت امتحانی ، خودکار آبی به تعداد لازم از یک جنس و ... ) راآماده سازید .

                  صبح امتحان

گام اول : پس ار بیداری و بجای آوردن نماز ، نخوابید و به مطالعه مطالب خارج از موضوع امتحانی ( مثل روزنامه ها و مجلات و... ) نپر دازید.و حتی برنامه های تلویزیونی را هم مشاهده نکنید .

 گام دوم : در صورت داشتن نیاز به مطالعه درسی ، مروری سطحی به مطالب داشته باشید . سعی کنید با پیاده روی مختصر به باز سازی و سازماندهی مطالب و یاد آوری آن ها در ذهن مبادرت ورزید .

گام سوم : حتماً صبحانه ی مناسب و مغذی صرف کنید . بدون تغذیه مناسب ، مغز شما در انجام فعالیت های لازم ( حل مسئله و یادآوری و ...) دچار مشکل خواهد بود .

                           جلسه ی   امتحان

گام اول : اگر امتحان در کلاس خود تان انجام می شود بهتر است در جای همیشگی خود بنشینید . ( جای ثابت برای همه ی روزها در سالن ).

گام دوم : بر روی میز جای ثابتی را برای لوازم التحریر خود   قرار دهید که دسترسی به آن ها برای شما اسان تر باشد .

گام سوم : سعی کنید نگرانی و اضطراب بی مورد به خود راه ندهید. با اعتماد به نفس و آرامش کامل در صندلی خود قرار بگیرید. برای ایجاد ارامش سعی کنید حالت نشسته یا تکیه دادن راختی برای خودتان انتخاب کنید .

گام چهارم : نفس عمیقی بکشید . لحظه ای نگه دارید و بعد به طور کامل و ارام بازدم کنید .

گام پنجم : سعی کید هر گونه برداشت نا بجا از امتحانات ، و حالت ناراحتی و انزجار و نفرت از دیگران را از خود دور کنید .

گام ششم : در صورتی که قبل از شروع امتحان ، دستورات و راهنمایی هایی از سوی معلم و یا ناظرین جلسه داده می شود ، را کاملاً گوش کنید .

گام هفتم : پس از اینکه سئوالات در اختیار شما قرار گرفت ، بلافاصله و با عجله شروع به نوشتن نکنید . ابتدا تمام سئوالات را یکبار سریع مرور کنید . ابتدا جواب سئوالات ساده را بنویسید و سپس به سئوالات مشکل بپردازید.

گام هشتم : برای رفع هر گونه خستگی ، خصوصاً در چشم ها ، دست ها، گردن و یا شانه ها کافی است اندکی به استراحت بپر دازید . 

گام نهم : در نوشتن پاسخ ها با دقت عمل کنید و خود را به جای معلم بگذارید که می خواهد برگه امتحانی را تصحیح کند . غلط املایی و خط نا خوانا . جملات ناقص از جمله عواملی است که موجب می شود معلم مطالب درج شده در برگ امتحانی شما را با دقت مطالعه نکند و شاید شما نمره ی کاملی

هم نگیرید . سعی کنید با ارامش و دقت و با زیبا ترین خط خود و بدون خط خوردگی های مکرر جواب سئوالات را بنویسید .

گام دهم : همیشه یک پاسخ ضعیف بهتر از هیچ است .

گام یازدهم : قبل از تحویل برگه ی امتحانی پاسخ های خود دومرتبه مرور کنید و اگر احیاناً نکاتی را فراموش کرده اید ، آن را کامل کنید و یا به سئوالاتی پاسخ غلط و مبهم داده اید آن را تصحیح کنید و یا توضیح بیشتر بدهید . پاسخ سئوالات را کامل بنویسید و خلاصه نکنید .

گام دوازدهم : سعی کنید عجله ای برای پاسخ دادن ورقه نداشته باشید . و تا آنجا که می توانید در باره ی سئوالات فکر نمایید .

گام سیزدهم : سئوالات رایکبار دیگر کنترل کنید که چیزی را جا نینداخته و یا سفید نگذاشته باشید و سپس برگه ی خود را تحویل دهید .

                              پس از امتحان

گام اول :   در صورتی که به سئوال های یک یا چند امتحان به نحوی که انتظار داشتید ، به خوبی پاسخ ندادید ، خاطر خود را پریشان نکنید ، بلکه سعی نمایید سایر امتحانات باقی مانده را به خوبی بگذرانید .

گام دوم :   در صورت عدم موفقیت ، سعی کنید واقع بینانه به ارزیابی خود و عدم موفقیت بپردازید و کار هایی و راههای که باید انجام می شد را مرور کرده و از آنها درس بگیرید و در نظر داشته باشید که دنیا به اخر نرسیده است .

گام سوم : قبل از انداختن تقصیر به گردن دیگران ( سخت بودن سئوالات ، کم بودن وقت و.... ) به نقاط ضعف خود پی برده و در رفع مشکلات برآیید . و در پی برنامه ریزی صحیح و عملی باشید .

 در صورت موفقیت در امتحان خود را تمجید و تشویق کنید و از شکست و کم گرفتن نمره ناامید نشوید و در صورت موفقیت راه قبلی را ادامه بدهید . توجه داشته باشید که بزرگان جهان مانند ادیسون و انیشتین در دوران مدرسه و تحصیل نمرات خوبی نمی گرفتند. ولی با تلاش و کوشش فراوان موفق شدند



[ دوشنبه 89/2/6 ] [ 6:42 عصر ] [ آجرلو ]

نظر

مجله اینترنتی دانستنی ها ، عکس عاشقانه جدید ، اس ام اس های عاشقانه